Eindhoven,11 december 2012

De laatste dagen ben ik erg druk geweest met het bijwerken van mijn site, ik heb van eerdere reizen naar Toti een fotogalerij gemaakt,er staan filmpjes over Operation Bobbi Bear op en alles staat op mijn tablet. Jammer is alleen dat mijn tablet werkt met Android en mijn website alleen vanuit Windows is te bewerken. Soms werkt de techniek toch een beetje tegen. Maar er zullen vast wel computers zijn in Toti van waaruit ik af en toe foto’s op mijn site kan zetten. Volgens mij kan ik wel vanaf mijn tablet naar mijn weblog. Het blijft spannend voor mij al deze ‘nieuwe’communicatiemiddelen; anderszijds ook weer geweldig, want ik heb een aantal boeken op mijn tablet en skype werkt ook.
Vorige week donderdag heb ik een overleg gehad in Utrecht met Geartsje over onze samenwerking straks met het EduToys program. Zij zal rond de 3e week van januari naar Bobbi Bear komen. Wij namen afscheid met een “tot ziens bij Bobbi Bear”, dat voelde heerlijk. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen weer te zien en weer lekker aan de slag te gaan met Jackie, Geartsje, en alle anderen.